نشانی کلینیک
نبش 3 غربی پلاک 50 کلینیک لیزر دندانپزشکی دکتر مقدسی
تلفن:06133384391
06133384392 - 06133384393
ایمپلنت
ایمپلنت دندانی بهترین انتخاب و جایگزینی مناسب برای دندان از دست رفته.
از دست دادن یک یا چند دندان نه تنها شما را از داشتن لبخندی زیبا محروم می نماید بلکه موجب بروز عوارضی خواهد بود که عوارض فیزیکی آن غیر قابل جبران خواهد بود.
عارضه ای که کمتر به آن توجه می شوداز بین رفتن قدرت جویدن و عدم استفاده از رژیم کامل و مفید غذایی است که تاثیر بسزایی بر سلامت شما دارد. از همه مهم تر ، مشکل از دست دادن دندان شروعی جدی برای تحلیل استخوان می باشد.
وقتی دندان خود را از دست می دهید به دلیل عدم تحرک ، استخوان فک شما دچار تحلیل یا آتروفی می گردد. به صورت ساده تر همانند اتفاقی است که مدتی در گچ بی حرکت می مانند ، می افتد.
از آنجایی که استخوان های فک تکیه گاه و نگهدارنده عضلات و پوست صورت می باشند ، تحلیل استخوان تاثیر منفی جدی بر روی ظاهر افراد گذاشته و چهره شخص شبیه افراد سالخورده به نظر می رسد
ایمپلنت ها چه هستند؟
ایمپلنت های دندانی استاندارد های نوین جایگزینی دندان های از دست رفته هستند که در استخوان فک قرار گرفته و یک پشتیبان دائم برای تاج و دست دندان هستند.
ایمپلنت ها از فلز بسیار محکم وسبک ساخته شده اند که این مواد امروزه به طور گستر ده ای در دندانپزشکی و پزشکی مورد استفاده قرار می گیرند.
عدم درمان و جایگزینی دندان از دست رفته:
· نداشتن زیبایی و لبخند
· مشکل در جویدن
· تحلیل سریع استخوان
روشهای جایگزینی دندان از دست رفته
روش جایگزینی سنتی به وسیله روکش و بریج:
این روش برای کسانی است که فقط یک دندان از دست رفته دارند. داشتن دوباره زیبایی ولبخند از فواید این روش است اما معایب زیادی دارد از جمله:
· تراشیدن دندان های سالم و طبیعی مجاور به عنوان پایه
· ادامه تحلیل استخوانی در محل زیر روکش
· احتمال زیاد تخریب ، پوسیدگی و از دست دادن دندان های مجاور
روش جایگزینی سنتی بیش از یک دندان:
1. دست دندان به روش سنتی: این روش فقط زیبایی را به شما بر می گرداند وتا حدودی غذا خوردن را اما معایب متعددی دارد از جمله:
§ کاهش توانایی جویدن
§ بروز مشکلات در رژیم غذایی مناسب
§ لق شدن مداوم دست دندان
§ تحلیل سریع استخوان فک
2. دست دندان با استفاده از ایمپلنت های دندانی: این روش محاسن زیادی دارد از جمله:
ü توانایی جویدن به راحتی
ü استفاده از رژیم غذایی مناسب
ü ثابت ماندن دست دندان بر روی فک
ü جلوگیری از تحلیل استخوان فک
مراحل کاشت ایمپلنت
..........................................
مراحل درمانی
دندانپزشک بعد از مشاهده عکس رادیوگرافی، قالب دهانتان را می گیرد. جای مطلوب و مناسب را برای هر یک از ایمپلنت ها مشخص می کند. گاهی لازم است بافت لثه یا استخوان جهت جایگذاری ایمپلنت آماده شود.
جایگذاری ایمپلنت
ایمپلنت ها با جراحی نسبتا ساده و بدون درد در استخوان جایگذاری می گردند و پس از طی مدت زمان مورد نیاز برای اتصال کامل آن به استخوان فک، تاج یا پروتز بر روی آن نصب می گردد. در مواردی بسته به نظر دندانپزشک امکان نصب تاج بلافاصله پس از کاشت ایمپلنت وجود دارد.
نصب تاج نهایی
در خاتمه تاج نهایی بر روی ایمپلنت نصب می شود تا لبخند طبیعی به شما باز گردد و از تحلیل استخوان و عوارض آن جلوگیری شود.
با اعتماد به نفس بخندید و از خوردن خود لذت ببرید
ایمپلنت برای چه افرادی مناسب است؟
کاشت ایمپلنت در اکثر بزرگسالانی که از سلامت متوسطی برخوردار هستند قابل اجرا است اما برای نوجوانان تا زمانی که به سن بلوغ برسند ، استفاده نمی شوند.
برخی مشکلات کنترل نشده پزشکی شانس درمان با ایمپلنت را کاهش می دهد.بنابراین قبل از شروع درمان باید سابقه پزشکی خود را به طور کامل با دندانپزشک خود در میان بگذارید.
نتایج بدست آمده از بیماران مختلف با هم متفاوت است فقط یک دندانپزشک متخصص می تواتند بهترین برنامه درمانی را تعیین و پیشنهاد دهد.
لطفا از دندانپزشک خود بخواهید مزایا و اثرات ایمپلنت را برای شما شرح دهد تا مطمئن شوید که واجد شرایط دریافت ایمپلنت هستید.