آخرین مطالب لیزر
استفاده از لیزر جهت تشخیص پوسیدگی دندان ادامه
ترمیم بهتر با تشخیص سریعتر ادامه
درمان دردها و ترمیم زخم ها به کمک لیزر ادامه
سفید کردن دندان ها با لیزر ادامه
درمان آفت و تبخال به کمک لیزر ادامه
نشانی کلینیک
نبش 3 غربی پلاک 50 کلینیک لیزر دندانپزشکی دکتر مقدسی
تلفن:06133384391
06133384392 - 06133384393
درمان دندان های حساس
بعضی اوقات وقتی آب سرد یا میوه سردی را می خورید احساس سرما همواره با درد و اذیت در دندان های خود می کنید؟
همانطور که می دانیم عاج دندان ها توسط مینا پوشانده شده اند، یعنی لایه ی آخری که در تماس با محیط قرار می گیرد مینا است. چنانچه این مینا سالم باشد و همه جای دندان حضور داشته باشد هیچ گونه احساس اذیت و آزاری توسط مواد غذایی نخواهیم داشت، ولی در قسمت ریشه مینا نداریم فقط لایه نازکی از ماده ای به اسم سمان (cexent) پوشانده شده است که مثل مینا محافظ خوبی نیست به همین دلیل چنانچه به هر دلیل ریشه ی دندان ما از لثه بیرون باشد، ما احساس سرما و گرما را از همان نقطه خواهیم داشت زیرا عاج دندان های ما حساسیت را متوجه می شود و به عصب منتقل می کند.
چنانچه پوسیدگی هم موجود باشد باز هم مینا از بین رفته و تحریکات محیطی توسط عاج دندان احساس می شود، گاهی اوقات هم بدلیل سایش های موجود در دندان ها که ممکن است حتی توسط مسواک هم ایجاد شوند، مینا در نقاطی از دندان از بین رفته و عاج در معرض تحریکات محیطی قرار می گیرد که در این صورت باز هم دندان حساس شده است.
دلایل حساس شدن دندان ها:
1 – پوسیدگی
2- سایش ها
3- تحلیل لثه در اثر بیماری های لثه
در حالت اول که پوسیدگی بایستی توسط دندان پزشک درمان شود ولی در دو حالت بعدی دندان نیاز به ترمیم ندارد و بیماری به راحتی قابل درمان نیست این اواخر محلول هایی ارائه شده اند که با رسوب دادن موادی در عاج دندان حساسیت دندانی را کاهش می دهند حتی خمیر دندان هایی مثل سنسوداین توصیه می شوند که اینها هم می توانند در صورت استفاده طولانی مدت به کمک رسوب مواد شیمیایی درون لوله های عاج دندان این حساسیت را کاهش دهند که موفقیت چندانی نداشته اند.
ولی به کمک لیزر ما درمان صد در صد موفق و حیرت انگیزی را به شما ارائه می کنیم.
دردها و حساسیت های دندانی با لیزر به راحتی قابل درمان است و هیچ درمان قطعی دیگری به جز لیزر ندارد.
روش درمان حساسیت دندانی با لیزر
به این گونه است که طی فقط یک جلسه دندان مورد نظر مورد تابش لیزر قرار می گیرد که درجه و شدت لیزر، نوع لیزر، و زمان تابش همه بایستی دقیق و کنترل شده باشد. در این حالت لیزر باعث انعقاد قسمتی از سلول های حساس عاج می شود که درون لوله های عاجی قرار دارند و درمان 100% موفقیت آمیز است. به ندرت نیاز به تکرار جلسات بعدی می باشد.